Miercuri 24 Aprilie

Sorin Cartu: Eu simt ca putem face un rezultat bun la debutul in Liga Campionilor

Noul antrenor al CFR Cluj, Sorin Cartu, se bazeaza pe faptul ca in echipa de acum mai joaca 13 jucatori din lotul care a invins AS Roma in 2008.

 

Cartu a declarat ca este multumit de participarea jucatorilor la primul antrenament, pe care l-a condus luni. El spune ca grupa E a Ligii Campionilor, din care face parte CFR, este puternica, dar ca jucatorii inteleg importanta primului meci, cel de maine cu FC Basel. "Faptul ca avem 13 jucatori din lotul care a invins AS Roma, in 2008, reprezinta un plus de omogenitate pentru noi. Eu simt ca putem face un rezultat bun la debutul in Liga Campionilor", a spus Sorin Cartu.

 

El sustine ca o atentie deosebita va fi acordata jucatorilor Streller si Frei, care au mare experienta. De asemenea, antrenorul clujenilor a fost impresionat de Shaqiri, care apare mult in devoltarea jocului echipei elvetiene.

 

Capitanul CFR-ului, Cadu, crede ca FC Basel este o echipa buna, cu un atac puternic. "Noi suntem obisnuiti cu schimbarile de antrenori, jucam cat de bine putem indiferent cine ne antreneaza. Cred ca Mandorlini merita sa fie antrenor in Liga Campionilor. Speram sa batem Basel si sa speram rusinea debutului de campionat", a spus Cadu.

Comentarii Facebook