Sorin Cartu : "Sunt sceptic vis-a-vis de calificarea nationalei. Avem un fond de jucatori calitativ foarte redus"

Antrenorul CFR-ului crede ca nu mai avem jucatori in stare sa faca diferenta pe teren in fata reprezentativelor altor tari.

 

Prezent la emisiunea "Ora de Sport" de aseara de la NCN tehnicianul campioanei a facut o analiza a evolutiei tricolorilor in meciul cu Franta, aratand ca nationala lui Laurent Blanc a fost mult mai stabila in scheme de joc, pe cand echipa noastra parea ca improvizeaza in faza de constructie.

 

Cartu a evitat sa il critice prea mult pe Razvan Lucescu dand de inteles ca valoarea actuala a lotului nu permitea mai mult si nu ar trebui sa ne facem sperante prea mari privind performantele viitoare.

 

"Sunt sceptic vis-a-vis de calificare. Jucatorii nostri nu mai sunt in stare sa faca diferenta. Astea sunt posibilitatile la ora actuala. Avem un fond de jucatori calitativ foarte redus si eu zic ca pretentiile noastre sunt peste ce pot sa ofere la ora actuala cei din fotbal." a spus Cartu.


El nu s-a aratat entuziasmat nici de generatia urmatoare de jucatori, componentii actualei echipei de tineret, unde desi a remarcat cateva talente, nu a gasit vreun jucator de exceptie.

 

"Sunt niste jucatori de mare calitate : Silviu Lung jr, Gaman, Alexe, Liviu Ganea, astia sunt jucatorii care mie imi plac foarte mult si au si calitati fizice" a declarat antrenorul CFR-ului.

 

Comentarii Facebook