Miercuri 24 Aprilie

Sorin Cartu despre meciul cu FC Vaslui-CFR Cluj: "Este un rezultat rusinos"


Sorin Cartu, tehnicianul CFR Cluj, a declarat ca infrangerea cu FC Vaslui este rusinoasa si ca le-a atras atentia jucatorilor ca vor intalni un adversar puternic.

"Imi este greu sa caracterizez acest meci, este un rezultat rusinos. Noi am gandit ceva si a iesit altceva, ne-am prezentat in fata unei echipe foarte bune a campionatului. Cand faci cadouri e normal ca rezultatul sa fie asa. Nu poti juca sa oferi sanse la jucatori ca Wesley, Burdujan sau Adailton. De acum incolo CFR poate sa castige orice meci si sa revina, s-a jucat 33 la suta din campionat. Pana in minutul 26 noi am dominat meciul. A venit golul Vasluiului, dupa care la al doilea gol deja s-a rupt echilibrul. La golul trei oferit cadou deja totul se terminase. Pentru cei care au venit la meci, a fost unul agreabil. Pentru mine nu pot sa diger acest rezultat. Ma asteptam la un rezultat pozitiv, se pare ca am supraevaluat echipa. Sunt dezamagit de tot ce s-a intamplat. Daca ne mai gandim si la perspectiva cu Bayern e si mai trist. E prea la cald sa ma exprim acum dupa meci", a declarat Sorin Cartu.

Antrenorul sustine ca elevii lui au primit prea usor golurile, pe fondul unor greseli individuale. FC Vaslui a invins CFR Cluj cu 5-3.

 

Vezi golurile:

Sanmartean - minutul 26
Adailton - minutul 35, minutul 58
De Zerbi - minutul 59
Burdujan - minutul 63 si minutul 87
Bastos - minutul 89
Emil Dica - minutul 90

Comentarii Facebook