Sorin Cartu a fost amendat cu 10 000 de euro de UEFA si suspendat o etapa pentru iesirea de la Basel

Clubul CFR Cluj a scapat doar cu plata reparatiilor bancii de rezerve a stadionului elvetian.

 

Comisia de Disciplina a UEFA a decis azi suspendarea pentru o etapa in cupele europene a lui Sorin Cartu si obligarea acestuia la plata unei amenzi de 10 000 de euro.

 

In timpul meciului pierdut de CFR la Basel cu 0-1 in Liga Campionilor, tehnicianul roman, cunoscut ca avand un temperament vulcanic, a cedat nervos si a izbit cu pumnii si picioarele geamul bancii de rezerve.

 

Spre nenorocul sau, acesta a cedat, gestul lui Cartu fiind considerat inacceptabil de conducerea tehnica a clubului, care l-a concediat imediat pe antrenor.

 

Cartu nu contesta decizia UEFA ci doar spune ca se face prea multa valva in jurul acestui subiect

"A fost doar o defulare a unui antrenor care trăia meciul. În momentul în care l-am văzut pe Bastos accidentat şi medicul mi-a făcut semn să-l schimb, am realizat că nu mai am cu cine şi am răbufnit. Arbitrul de rezervă a venit la mine şi mi-a spus să ma calmez. Cine a ştiut că geamul o să se spargă? Am avut ghinion. Este o pedeapsă normală", a declarat Sorin Cartu in cadrul unei emisiuni la Digi Sport.

 

Si fundasul CFR-ului Felice Picolo a primit azi o sanctiune din partea UEFA. Eliminat in aceeasi partida in minutul 88, a fost suspendat pentru urmatoarele 3 etape .

 

Vezi si Sorin Cartu a devenit vedeta internationala. Peste o jumatate de milion de accesari pe You Tube pentru secventa de la Basel

Comentarii Facebook