ȘOC la CFR Cluj: ”L-au dat afară? Aiurea în tramvai, dacă au făcut asta. Să nu se mai aştepte la rezultate”

 

Preşedintele Iuliu Mureşan a fost demis, alături de un alt om important, care acționa din umbră: Răzvan Zamfir, un personaj discret, care încasa salarii încă din vremurile de glorie.

 

Pe Copilu nu-l ştiu, dar e Zamfir care ştie fotbal. Cum, l-au dat afară şi pe Zamfir? Aiurea în tramvai dacă au făcut asta, să nu se mai aştepte la rezultate atunci. Păi, nu vedeţi că Argăseală şi MM Stoica sunt de vreo 10 ani la Steaua? E greu să mai ia titlul CFR în faţa Stelei, mai ales că s-au aşezat bine în teren puştii ăştia aduşi de la Hagi”, a spus Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.

 

Zamfir a fost director sportiv la CFR Cluj și a lucrat și ca impresar. În plus, Zamfir a fost și director sportiv la Bari, adică este un om cu mare experiență.

 

Din 2003, de când am preluat Steaua, niciodată nu a existat niciun aranjament. A venit Răzvan Zamfir la mine, cel care e acum la CFR Cluj. A venit la mine la birou, jucam cu FC Braşov prin 2005. Juca Dorinel Munteanu, iar Zenga era antrenor, parcă.

 

”Băi, domnul Gigi, vrei să câştigi titlul? Eu am trei jucători acolo, te costă fiecare 25.000 şi vreau şi eu 25.000, deci 100.000 de euro”. N-am vrut asta, am jucat pe bune şi am câştigat. Niciodată nu am acceptat aranjamente”, a spus recent Becali, care a arătat că Zamfir e uns cu toate alifiile.

 

Foto: Transilvania Reporter

Comentarii Facebook