Sivasspor - CFR Cluj 3-0. Dan Petrescu supărat de rezultat, dar mulțumit de joc: „Unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre”


CFR Cluj a mers în Turcia să-și ia revanșa în fața lui Sivasspor, care se impusese cu 1-0 în Gruia, însă campioana României a avut o prestație slabă. CFR Cluj a fost surclasată de Sivasspor, scor 3-0, dar păstrează șanse la calificarea în play-off-ul pentru optimile Conference League.

După înfrângerea suferită în Turcia, antrenorul Dan Petrescu a avut o declarație surprinzătoare. Dan Petrescu a fost mulțumit de joc, însă extrem de supărat de rezultat. 

La cum s-a jucat, cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre. Asta e chestia pe care n-o înțeleg în fotbal. În prima repriză am luat gol din offside, din păcate VAR-ul n-a fost. Am avut ocazii mari, trebuia să intrăm la vestiare cu avantaj. În partea secundă, am dominat. Când îți dai și autogol, e clar că nu e seara noastră.

După a trebuit să risc, știam că au jucători de contraatac. Am pierdut cu 0-3, asta nu e bine, dar bine că suntem în continuare în cărți. Sper să reușesc să aduc jucătorii la 100% pentru meciul cu Ballkani. Orice jucător al lor câștigă bani foarte mulți și joacă la echipa națională. Meritam mai mult în dubla manșă cu ei, iar în dubla cu Slavia poate nu meritam 6 puncte. Asta e. Nu sunt eu magician, n-am ce să le reproșez jucătorilor”, a declarat Dan Petrescu, la Pro Arena.

Dan Petrescu, pus la zid de fanii lui CFR Cluj, după umilința cu Sivasspor din Conference League

După ce CFR Cluj a fost surclasată de Sivasspor, cu scorul de 3-0, Dan Petrescu a fost desființat de fanii Campioanei. Deși feroviarii au șanse la titlu și speră să prindă primăvara europeană din Conference League, fanii au răbufnit pe rețelele de socializare și îi cer tehnicianului să părăsească formația din Gruia.

Băi Dane, la schimbările pe care le-ai făcut, parcă tu conduceai cu 2-0. Cred că ai nevoie de o pauză lungă”, a fost concluzia trasă de Viorel Ludușan. „Daneeee, ia-l pe Janga și duceți-vă în Congo amândoi. Curățenie generală”, a fost dur și Marius Niculae. „Ai fost penibil, Petrescule! Ai mers la ciupeală și te-au ciuruit! Rușine”, a scris și Marius, pe Facebook. Acestea sunt doar unele dintre comentariile identificate de prosport.ro. 

În celălalt meci din Grupa G, Slavia Praga s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la FC Ballkani (Lingr '75). În urma acestor rezultate, Sivasspor și-a asigurat prezența în „primăvara europeană” (rămâne de văzut de pe ce poziție). Pentru a obține calificarea în play-off-ul pentru optimi, CFR Cluj trebuie să obțină în ultima etapă (vs FC Ballkani) cel puțin același rezultat ca Slavia Praga (vs Sivasspor).

Comentarii Facebook