Situația e tot mai dramatică la ”U” Cluj, după ce și-a pierdut finanțatorul: S-au cam adunat multe săptămâna asta


Universitatea Cluj se confruntă cu probleme financiare tot mai grave, în special după ce procurorii DIICOT au emis un mandat de arestare pe numele finanțatorului echipei, Florian Walter.

Tehnicianul lui ”U”, Adrian Falub, recunoaște că se confruntă cu o situație dificilă și că îi este greu să își motiveze elevii înaintea meciului cu Ploieștiul.

"Oricum era greu să motivezi echipa şi noi de când ştiam lucrurile astea legate de drepturile financiare, de dinaintea meciului cu Rapid, eu cred că jucătorii au vrut foarte mult şi din punctul ăsta de vedere îi felicit. Şi-au dorit să se antreneze, să joace. Săptămâna asta este o situaţie mai deosebită, au venit toate aşa, situaţia noastră financiară, situaţia domnului Walter, schimbarea antrenorului la Ploieşti. S-au cam adunat multe săptămâna asta, dar noi ne-am cam obişnuit cu greutăţile astea, încercăm să mergem la Ploieşti să ne facem treaba.", a spus Falub, joi, într-o conferinţă de presă, potrivit digisport.ro.

Jucătorii nu și-au mai primit salariile de câteva luni bune, iar acum, singura metodă prin care aceștia mai pot primi banii restanți este de a salva echipa de la retrogradare.

”U” Cluj va juca, sâmbătă, împotriva echipei Petrolul Ploiești, care îl are de acum antrenor pe Mihai Teja, care a ocupat și banca tehnică a ”studenților”.

"Întâlnim o echipă care a schimbat antrenorul, care are jucători valoroşi. Întotdeauna schimbarea antrenorului vine cu o schimbare de spirit şi din punctul acesta de vedere nu suntem norocoşi. jucătorii vor da totul pentru că se gândesc deja la ceea ce va fi anul viitor şi trebuie să demonstreze noului antrenor că merită să rămână la Ploieşti. Şi atunci cu siguranţă din punctul ăsta de vedere nu suntem avantajaţi", a mai spus Falub.

Comentarii Facebook