Miercuri 24 Aprilie

Sistemul ESX – cumperi un abonament și ai acces la zeci de cluburi sportive din Cluj și restul țării


Sistemul ESX, compus din website-ul AbonamenteSali.ro și aplicația ESX, lansate în urmă cu 2 ani, în luna noiembrie 2017, reprezintă soluția ideală pentru persoanele care își doresc să facă sport, dar nu vor să fie legați permanent de aceeași sală de fitness sau cu bătăile de cap cauzate de reînnoirea abonamentului lunar.


Astfel, sistemul ESX le oferă utilizatorilor săi accesul la zeci de săli de fitness din Cluj și din țară, pe baza unui abonament ce poate fi achiziționat online, direct din fața laptopului, de pe site-ul AbonamenteSali.ro


Cum funcționează?


1 - SELECTEZI ABONAMENTUL


Accesând site-ul AbonamenteSali.ro, poți achiziționa un abonament cu care ai acces zilnic la 89 de Săli de Fitness & Gym din România, fără să plătești nimic în plus. 


După cumpărare vei fi direcționat către contul tău pentru a descărca aplicația.


2 - DESCARCI GRATIS APLICAȚIA


Cu ea poți intra la oricare din sălile partenere, automat, printr-o simplă atingere.


Poți merge azi la Fitness, mâine la Yoga sau în week-end la o piscină. Totul depinde de preferințele tale din ziua respectivă


3 - MOVE YOUR BODY!


Acesta este tot procesul, tot ce mai rămâne de făcut este să îți alegi activitatea sportivă la care vrei să participi. Abonamentul poate fi întrerupt oricând, direct din site. Simplu. Rapid. Mai ieftin.


Utilizatorii platformei ESX au la dispoziție trei tipuri de abonament pentru care pot opta:

VIP > Acces Nelimitat la orice sală – valabil 30 de zile de la activare;

GOLD > Acces Nelimitat la orice sală - valabil 30 de zile de la activare - programe de antrenament, nutriție, time management și motivație;

BASIC > Acces 5 Intrări/lună - valabil 30 de zile de la activare. 


De asemenea, clienților li se oferă garanție de 200%. Acest lucru înseamnă că:


1. Utilizatorul plătește acum, iar abonamentul se activează când se intră prima dată în sală, manual din contul său, sau se va face automat după primele 30 de zile de când a fost achiziționat.


2. Există posibilitatea returnării banilor dacă timp de 30 de zile nu a fost utilizat abonamentul (fără motive sau explicații).


Startup-ul ESX a pornit ca o provocare pentru companiile din România: aceea de a adopta noile tehnologii și trenduri digitale într-un mod coerent, rațional, înglobându-le organic în strategia de business.

 

Am pus astfel bazele unui sistem prin care poți merge la orice sală vrei, oricând, cu un singur abonament de tip nelimitat, accesibil tuturor și foarte simplu de folosit. Am eliminat o scuză din lista celor care și-ar dori o viață sănătoasă și le oferim și ajutor pentru a-și menține acest stil de viață”, precizează reprezentanții companiei. Acesta este motivul pentru care motto-ul ESX este: „Simplu. Rapid. Mai Ieftin”.


Comentarii Facebook