Simona Halep, eliminare șocantă de la US Open. Ce a avut de spus despre adversara sa


Simona Halep a fost eliminată, aseară, din turul secund al ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, de către americanca Taylor Townsend, în vârstă de 23 de ani.

Townsend, ocupanta locului 116 WTA, a suprins lume întreagă după ce a reușit să întoarcă meciul împotriva SImonei în favoarea sa, reușid să o învingă în trei seturi, cu scorul 2-6, 6-3, 7-6 (4).

În conferința de presă de la finalul partidei, românca a recunoscut că a greșit tactica în acest meci, însă și-a lăudat adversara.

"Cred ca a jucat cu adevarat grozav, a fost inspirata la fiecare minge. A venit mult la fileu si nu a ratat mult. Este incredibil! De asemenea, returul meu a fost slab deoarece nu am putut simti ritmul unei stangace. Nu stiu, serviciul ei nu a fost foarte puternic, dar mingea se misca prea mult si nu o simteam. Apoi cred ca am gresit si tactic. Poate ca trebuia sa folosesc mai multe loburi cand venea la fileu.

Nu am fost deloc inspirata, dar am luptat. Credeam ca o sa castig cand am revenit, dar cateodata nu iti iese. Sunt putin suparataa din cauza tacticii si din cauza felului in care am jucat, dar nu este o drama. A jucat foarte bine si a meritat sa castige deoarece a dat totul. Am mai jucat de cateva ori cu ea si stiam cum joaca, insa acum s-a schimbat. A venit de multe ori la fileu si a fost difierit. In setul secund eram intr-un punct in care nu mai stiam ce sa schimb", a spus Simona la conferinta de presa.

In urma acestui rezultat, Simona paraseste turneul cu un cec in valoare de 100 de mii de dolari.

Comentarii Facebook