Simona Halep a semnat cu Nike. Câți bani va câștiga

 

Simona Halep a plecat spre Qatar, acolo unde va participa la turneul de la Doha, și a confirmat că a semnat cu Nike.

 

Constănțeanca a semnat cu Nike un contract de 4 milioane de dolari pe an, valabil timp de 4 ani. ”Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua. Sunt cele mai frumoase haine pe care puteam să le port şi sunt foarte mulţumită de condiţiile financiare ale înţelegerii”, a spus Halep, luni, la plecarea spre Doha.

 

Românca a pornit spre Quatar, dar nu știe dacă va evolua. ”Voi decide la Doha dacă voi juca. Vreau să fac un antrenament mâine (n. red - marţi) să văd cum mă simt. Am înţeles că meciul meu e programat miercuri”, a declarat Halep.

 

Doctorul Ștefan Irimia, care a tratat-o la Cluj, a spus că sportiva are mari șanse de a evolua la Doha: ”A făcut primul antrenament şi nu a simţit niciun fel de durere. Şi eu ca medic, care am aplicat un tratament biologic combinat cu încă două sau trei posibilităţi, sunt surprins că are o evoluţie atât de rapidă. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Horia Tecău înaintea meciului de Cupa Davis, acelaşi tratament cu rezultate excelente, cred că o să facem o statistică să vedem de ce efectul este atât de rapid şi bun”.

Comentarii Facebook