Simona Halep a izbucnit la adresa românilor care o critică: Ei nu știu cât de mult muncesc eu



Jucătoarea de tenis Simona Halep a dat o serie de declarații surpinzătoare, înaintea turneului de la Cincinnati.

Numărul 4 mondial a fost întrebată de cei de la WTA cum e văzută de fanii români, iar aceasta a spus că mulți nu realizează cât de mult muncește ea în fiecare zi.

"Ei nu realizează pentru că ei nu mă văd. Ei nu ştiu cât de mult muncesc eu în fiecare zi, nu ştiu cât muncesc şi în zilele în care nu mă simt bine. Ei văd doar meciurile şi cred că tot ce fac în rest e să merg la shopping, un lucru pe care îl fac câteodată", a spus Simona pentru site-ul WTA, potrivit Digisport.

Simona regretă că nu a participat la Jocurile Olimpice, însă a recunoscut că a urmărit cele mai importante evenimente de la Rio.

"Am văzut multe probe. Simone (Biles) este incredibilă. L-am văzut şi pe Phelps. Ştiu totul. Am văzut finala de la tenis, iar Monica Puig a jucat atât de bine, a fost acolo să câştige. A fost o competiţie reuşită pentru tenisul românesc, Mergea şi Tecău au jucat finala de dublu", a adăugat Simona.

"Am auzit că mulţi copii s-au apucat de tenis datorită mie. Este un lucru bun în ţara mea. Este o ţară mică. Este bine pentru copii, care s-au obişnuit să petreacă mult timp cu telefonul sau tableta în mână. Am copii în neamul meu care au telefon mobil la doi ani. Le dau o rachetă în loc de telefon", a mai spus Halep.

Comentarii Facebook