Silvășan a vorbit despre meciul cu BCM U Pitești

 

U-Banca Transilvania va întâlni la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, echipa BCM U Pitești, miercuri, cu începere de la ora 18.00.

 

Partida a fost prefațată într-o conferință de presă de antrenorul principal Mihai Silvășan și conducătorul de joc Filip Adamović.

 

Antrenorul U-Banca Transilvania, Mihai Silvășan, a declarat că că meciul care urmează este greu. ”Urmează meciul cu Pitești, singura echipă din 1-6 care a reușit să ne învingă în prima parte a campionatului. Este o echipă solidă din punct de vedere fizic, au jucători masivi, puternici, care pot pune probleme la recuperare, cred că sunt pe primul loc la recuperări în acest campionat, deci trebuie să ne concentrăm și să facem o treabă bună din acest punct de vedere. Evident, jucăm acasă, singurul nostru scop este să câștigăm acest meci, nu ne gândim la nimic altceva.

 

Toată lumea este aptă, nu avem probleme medicale foarte mari, Roli, care nu a jucat la Oradea, a revenit de astăzi la antrenamente, el a avut o problemă cu stomacul, sper eu să fie totul în regulă cu el la ora meciului.

 

Publicul e mai aproape de noi, e mai cald în «Horia Demian», însă ne-am obișnuit și în Polivalentă, am avut rezultate bune și acolo, am avut un număr destul de mare de spectatori la sală, până la urmă acesta este scopul nostru, să umplem acea sală. Însă, din cauza condițiilor, am hotărât să ne mutăm în «Horia Demian» și aici vom juca pentru tot restul sezonului”, a precizat tehnicianul.

Comentarii Facebook