Luni 6 Februarie

Sfaturile lui Eugen Trică pentru antrenorul CFR-iștilor


Fostul antrenor al feroviarilor, Eugen Trică, a urmărit meciul de sâmbătă, împotriva Stelei și este de părere că aceștia au pierdut pentru că Grigoraș nu a avut destul de mult timp să pregătească echipa.

Fost jucător al CFR-ului, dar și al Stelei, Trică a urmărit partida de la televizor și consideră că mai mulţi membrii ai CFR-ului au jucat pe alte posturi decât cele pe care dau randament.

"Am văzut o singură echipă pe teren. Nici nu avea cum să fie altfel, când foloseşti patru jucători pe alte posturi. Cum să te lupţi aşa cu Steaua? Pe Florin Costea, dacă vrei să nu atingă mingea, îl scoţi din banda stîngă. Doar acolo poate să joace el şi să îşi pună calităţile în evidenţă. Pe Maah îl bagi ori vârf împins, ori în spatele vârfului. Îl trimiţi în dreapta, ca aseară, şi l-ai distrus. Nu îi place acolo, fuge din bandă. De unde a avut el ocaziile? Din zona centrală… Batin e număr 9 clasic, om de careu. A fost băgat în stânga, probabil că Grigoraş îl mai folosise şi Târgu Jiu acolo şi dăduse randament. Doar că la CFR e altceva şi nu merge. Cu Deac, la fel. Îl omori dacă îl joci în centru. El e bun ori în stînga, ori în dreapta, de unde poate intra cu şut. Ia să joci cu ăştia patru pe posturile lor şi atunci să vezi diferenţa", a declarat Trică pentru fanatik.ro.

Trică spune că Grigoraș nu a avut timp să se obișnuiască la echipă și că a făcut aceeași greșeală ca și a lui în primul meci pe banca tehnică a clujenilor.

"Şi eu am încercat un 4-3-3 la primul meci şi mi-am dat seama că nu se poate, aşa că am trecut la 4-2-3-1″, a mai spus olteanul.

Acesta i-a luat apărarea și lui Ricardo Cadu: "Părerea mea nu se schimbă. E simplu. Cât timp Cadu e la CFR Cluj, el trebuie să fie titular. E singurul de care poţi fi sigur că meci de meci dă sută la sută. Nimeni nu e perfect, normal că şi el mai greşeşte. Ce fotbalist joacă mereu impecabil?“, a încheiat Trică.

Comentarii Facebook