Sepp Blatter, fostul preşedinte FIFA recunoaște că tragerile la sorţi pot fi influenţate, cu bile însemnate

 

Fostul preşedinte al FIFA, Sepp Blatter, a recunoscut că tragerile la sorţi pot fi influenţate, prin folosirea de bile însemnate.

 

În presă s-a speculat de-a lungul anilor că tragerile la sorți în competițiile sportive sunt aranjate, în special atunci când echipele mari aveau parte de adversari facili până în semifinale sau finale. Sepp Blatter a sugerat că astfel de practici se întâmplă în Europa.

 

Eu nu m-am atins de bile, aşa cum au făcut alţii. Sigur, ele pot fi însemnate, pot fi calde sau reci. Bineînţeles că se poate din punct de vedere tehnic. Eram la FIFA, dar am fost martor la o tragere la sorţi la nivel european în care s-a întâmplat aşa ceva. Dar niciodată nu s-a întâmplat la FIFA. În cazul meu nu s-a întâmplat niciodată.

 

Bilele sunt lăsate înainte în frigider. Le poţi compara prin atingere şi poţi determina astfel dacă sunt calde sau reci. A existat o singură persoană care a avut această putere în Europa”, a declarat Sepp Blatter pentru cotidianul argentinian La Nacion.

 

Sepp Blatter a fost suspendat din funcţia de preşedinte FIFA. Numele lui fiind implicat în mai mult scandaluri de luare de mită şi deturnare de fonduri.

Comentarii Facebook