Vineri 3 Februarie

Selecționerul Spaniei îi laudă pe jucătorii României după meciul de la ClujSelecționerul Spaniei, Vicente Del Bosque, a lăudat performața jucătorilor naționalei României în urma egalului de duminică seara, de pe Cluj Arena.


Trebuie să tragem o singură concluzie: România nu ne-a lăsat să jucăm. Ei au avut profunzime, ceea ce ne-a lipsit nouă, dar au avut probleme la finalizare. Noi nu am avut profunzime în atac și nici pe benzi. Totuși, echipa a jucat bine, atât defensiv, cât și ofensiv.

Dacă România va juca la fel ca azi, cu dăruire și cu presiune, va trece de grupe la EURO 2016", a spus Del Bosque la conferința de presă, potrivit prosport.ro.

"A fost partidă dificilă pentru noi. România ne-a încomodat și a avut o calitate bună în ofensivă. România a jucat cu viteză și a pus presiune. Jucătorii români au fost exacți în momentele importante ale meciului.

Terenul nu ne-a pus probleme. Eu nu mă gândesc la trecut. Trebuie să mergem înainte și să câștigăm EURO. Toată lumea pune presiune pe noi și ne susține", a adăugat spaniolul la DolceSport.

Comentarii Facebook