Șeful FRF vrea să îl schimbe pe Pițurcă. A spus și cu CINE!

 

RĂZVAN BURLEANU, noul șef al FRF, vrea să îl schimbe pe Victor Piţurcă și a spus și cine l-ar putea înlocui.

 

Reghecampf ar trebui să fie selecţioner. Dacă se pune problema, voi negocia cu Victor Piţurcă încetarea contractului”, scrie Gazeta Sporturilor.

 

Noul șef al FRF, Răzvan Burleanu, a luat deja o decizie DURĂ: ÎL AȘTEPT CU DEMISIA!

 

Reghecampf a dat repede replica, după această declarație.

 

Domnul Burleanu a pus punctul pe "i". Transmite un mesaj foarte puternic. Am spus de multe ori că vreau asta, dar numai în paralel cu ceea ce fac la Steaua. Eu vă spun că pot să fac asta, nu mi-e teamă.

 

Chiar dacă sînt mulţi care nu cred asta. Sînt 3 sau 4 jucători care nu mai vor la naţională atît timp care e Piţurcă. Nu e un om în care să mai pot avea încredere. Iar cel mai important pentru mine, care ar ajuta extrem de mult naţionala e Ştefan Radu.

 

Văd foarte multe meciuri. Am fost mult timp liber. Eu nu ştiu dacă selecţionerul a venit să vadă 2 meciuri de la Steaua, deşi noi dăm foarte mulţi jucători la naţională. Mă doare lucrul ăsta.

 

Piţurcă nu urmăreşte foarte multe meciuri. El nu urmăreşte Steaua, Dinamo sigur nu urmăreşte. Dacă nu pot face asta în paralel cu Steaua, nu accept. Eu nu pot să încurc lumea, mai am contract un an de zile aici, iar pentru mine asta contează cel mai mult”, a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

Comentarii Facebook