SECRETUL steliştilor dezvăluit de Reghecampf. Ce era lichidul din pungi

 

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit ce conţin celebrele pungi din care jucătorii au baut un lichid în timpul meciului cu CS Severin, scor 2-1, disputat duminică în etapa a 16-a din Liga I.

Antrenorul Stelei a declarat că acel "lichid gălbui" este o băutură energizantă folosotă de toate cluburile mari şi nu are nici o legătură cu medicaţia sau dopingul.

"Până la urmă le-am dat urină! Nu, glumeam, glumeam! Este o băutură isotonică pe care o beau toţi sportivii. Noi am ales această metodă pentru că este mai uşor pentru jucători să spargă o punga şi să bea. Nu este un lucru nou. Poate este nou pentru Romania, eu cred că noi suntem primitivi pentru a înţelege anumite lucruri. Nu dăm niciun ban pe aceste băuturi. Joi vor fi prezenţi, la meciul cu Stuttgart, oamenii care ne livrează aceste băuturi, pentru că şi nemţii o folosesc, şi m-am gândit eu să le permit oamenilor să stea de vorbă cu ei. Sunt lucruri normale, nu are legătură cu antidopingul sau altceva. Noi nu dăm niciun fel de medicamente, nu există jucător de la Steaua care să ia medicamente. Doar Omega 3, care poate să ia orice om, poate să ia şi fiul meu", a spus Reghecampf, potrivit Realitatea.

Momentul când a steliştii au primit pungile cu băutura energizantă a născut mari controverse în lumea fotbalului românesc. Unii au crezut că ar fi vorba chiar de un posibil dopaj. De asemenea, Ion Crăciunescu, susţine că Steaua poate fi sancţionată de UEFA pentru că jucătorii nu ar fi avut voie să ia acele pungi pe teren, ci ar fi trebuit să le folosească doar în afara acestuia.



Comentarii Facebook