Vineri 24 Martie

Se încing spiritele în Liga 2! „U” răspunde atacurilor antrenorului de la Slobozia: Dacă intram în jocuri de culise, eram promovați de câteva etape”


FC universitatea Cluj este aproape de barajul pentru promovare, care va avea loc pe Cluj Arena, sâmbătă. Conducerea Universității pare însă mai preocupată de declarațiile antrenorului de la Unirea Slobozia, decât de meciul cu Dinamo.

Reamintim că Adrian Mihalcea nu s-a ferit de cuvinte dure la adresa lui „U”, după ce Unirea Slobozia a remizat, scor 0-0, cu Petrolul, rezultat în urma căruia a ratat barajul de promovare, unde merge Concordia Chiajna, care a învins-o pe U Cluj.

Dacă ar trebui să se aleagă o echipă a play-off-ului, noi suntem. Am jucat toate meciurile pe teren. Toată lumea credea că vine să ne dea Petrolul meciul. În altă parte, unii, care în deplasare au jucat extraordinar de bine, mă refer la cei de la U Cluj, practic au distrus acest campionat. Declarațiile lor? Care? Sincer, o echipă care nu câștigă cu Chiajna și Slobozia nu are ce căuta în Liga 1. Cred că va rămâne în Liga 2. Păcat de suporteri, U Cluj a distrus acest campionat. Noi am jucat, eu nu sunt un antrenor care să-mi dau pantalonii jos. Alții văd că da, și i-au tras puțin. Eu demonstrez în tot ce fac că am coloană vertebrală”, a declarat Adrian Mihalcea, tehnicianul de la Unirea Slobozia. 

În urma acuzațiilor antrenorului Adrian Mihalcea de la finalul partidei dintre Unirea Slobozia și Petrolul Ploiești, managerul sportiv al Universității Cluj, Gabriel Giurgiu, a făcut câteva precizări.

În legătură cu declarațiile domnului Mihalcea după meciul Sloboziei cu Petrolul, în care s-a legat de Universitatea Cluj, spunând că „ne-am dat pantalonii jos”, doresc să-i transmit să nu pună vreodată la îndoială corectitudinea acestui club, iar dacă noi intram în jocuri de culise, poate eram promovați de câteva etape.

Pe noi nu ne interesează acest lucru și Adrian Mihalcea trebuie să își vadă de antrenorat și să nu se lege de altă echipă. Probabil a fost o frustrare a sa, pentru că nu a reușit să câștige acel meci, chiar dacă Petrolul a venit cu o echipă mai puțin experimentată și a dat șansa altor jucători să evolueze. Ar trebui să își vadă de echipa lui, de ceea ce are de făcut și să nu se mai lege vreodată de Universitatea Cluj, o echipă emblematică, cu istorie, care nu își pătează numele în astfel de meciuri și care nu va încerca niciodată să câștige meciurile în afara terenului. Chiar ar fi interesant de știut dacă punctul de vedere al domnului Mihalcea este susținut și de conducerea clubului Unirea Slobozia”, a declarat Gabriel Giurgiu, potrivit fcucluj.ro.

Prima manșă a barajului pentru promovare cu Dinamo se joacă pe Cluj Arena sâmbătă, de la ora 20:30.

Comentarii Facebook