Se anunță spectacol în tribune la meciul „U” Cluj - Dinamo. Cele două galerii mențin frăția și la barajul pentru Liga 1


Se anunță o atmosferă incendiară pe Cluj Arena la meciul de sâmbătă seara. Barajul dintre „U” Cluj și Dinamo, pentru menținerea/promovarea în Liga 1 pare să nu strice „frăția” dintre suporterii celor două formații. Peluza Cătălin Hîldan anunță că a obținut 7000 de bilete pentru meciul decisiv. 

BILETELE SUNT LA NOI! Sâmbătă, fără scuze! Cu toții la Cluj! Va fi o deplasare istorică, peste 4000 de Câini anunțându-și prezența. Intrăm toți! E rezolvat. Întâlnirea cu frații de la "U" va fi, ca de obicei, pe Piezișă, începând de la prânz. Vom merge ÎMPREUNĂ către stadion. Avem toată peluza, 7000 de locuri și nicio scuză să nu o umplem!”, se arată într-o postare a Peluzei Cătălin Hîldan. 

Reamintim că tehnicianul Universității, Erik Lincar, a declarat că-și va juca șansa în barajul cu Dinamo, chiar dacă nimeni nu crede în victoria „studenților”.

Sincer, 99% știam că vom merge la baraj. De-asta am și făcut multe schimbări în echipa mea, pentru a da șanse tuturor să aibă minute. Ne așteaptă două meciuri în care, sperăm noi, să ne ridicăm la nivelul echipei de Liga 1, Dinamo. U Cluj, în acest sezon, a jucat toate meciurile pe teren și astea sunt rezultatele. Am obținut un loc de baraj, de care eram siguri de mult timp. Păcat că nu am reușit să ne calificăm direct în Liga 1. Noi am sperat până în ultimul moment.

În principiu, multă lume m-a sunat. Toată lumea îmi dă o șansă de 1%. Eu cred în acest 1%. Am mare încredere în băieții mei. Vor fi două jocuri în care sper să facem o figură frumoasă. Să fim puternici, mai ales din punct de vedere mental, să punem probleme și, de ce nu, să promovăm. (De ce 1%?) Nu știu. Toată lumea asta spune: că este Dinamo, că nu va retrograda niciodată din Liga 1. Este o idee din aceasta preconcepută și atunci, până la urmă, noi acceptăm opinia fiecăruia, dar credem în șansa noastră. Noi trebuie să demonstrăm pe teren. Eu îmi doresc cei mai buni arbitrii din România și echipa cea mai bună să promoveze”, a declarat Erik Lincar. 

FRF a decis luni data primei manșe, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Cluj Arena, în timp ce al doilea meci de la baraj va fi între Chiajna și Chindia. Returul va fi duminică, 29 mai.

Comentarii Facebook