Scene ireale la un club din România. Ofițer de presă: „Pe stadionul nostru am ajuns să fim amenințați de un smardoi de la Cluj”


Clujeanul Andrei Cordoș, fiul senatorului și fost președinte al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a preluat în vară frâiele Chindiei Târgoviște, înlocuindu-l pe Marcel Ghergu. La începutul săptămânii, Cordoș a șocat când l-a demis pe antrenorul principal Dragoș Militaru, abia adus la echipă, și pe cei 4 colaboratori ai acestuia. După numai 3 meciuri scurse din noul sezon! În locul lui Militaru, Chindia l-a numit A1 pe Vasile Miriuță.

Conform surselor GSP, ieri, la 10:00, președintele Chindiei i-a convocat pe ofițerul de presă Ionuț Marin, pe îngrijitorul de gazon Ion Nichita și pe team-managerul Irinel Voicu și i-a informat că îi dă afară! „Aici, la Chindia, cei 3 au format o gașcă, toate informațiile către presă împotriva conducerii pornesc de la ei”, le-ar fi transmis Cordoș apropiaților.

Au fost scene șocante. În timpul discuției, spiritele s-au încins, iar Cordoș l-ar fi amenințat pe Ionuț Marin: „Vrei să te bat aici, să te c**i pe tine?!”. Ionuț Marin mai avea contract cu Chindia până la 30 iunie 2024 și era de 4 ani responsabilul cu presa. Ion Nichita, 44 de ani, activa de 13 ani în club.

La câteva ore de la incident, Marin a postat pe Facebook: „Pare că se încheie astăzi un capitol, colaborarea dintre mine și Chindia, după ani și ani de muncă, de drumuri, bucurii și trăiri de tot felul. În orașul nostru, pe stadionul nostru, am ajuns să fim amenințați de un smardoi de la Cluj, dintr-o familie de infractori, asumat de autoritățile locale și județene. andrei cordoș! un nimeni cu tupeu! Corneliu Stefan, Daniel Cristian Stan, finanțați în continuare bătaia de joc! Nu plec singur, ci la pachet cu omul bun la toate, Ion Nichita și cu Irinel Voicu, adică aproape singurii localnici care mai erau în club. Se va alege praful de echipa asta, dar poate că unii chiar asta și-au dorit”.

wow.png

Cordoș spune că nimic din declarațiile ofițerului de presă nu este adevărat

„Nu e nimic adevărat. Am luat decizia ca atunci când oamenii nu-și fac treaba să fie îndepărtați. Acest club merită să fie curat, să rămână cu oameni profesioniști. Avem un oraș întreg în spate, un obiectiv clar, promovarea, și nu înțeleg aceste discuții neadevărate. Dacă cineva ar avea dovezi în acest sens, ar trebui să le arate. 

Nu mai e nevoie de ei la acest club pentru că nu și-au făcut treaba. În momentul de față, ei sunt angajații clubului, nu li s-a înaintat vreun act. Ei au făcut aceste lucruri din postura de angajați ai clubului, iar asta îmi oferă oportunitatea ca mâine să le cer rezilierea contractului”, a declarat Andrei Cordoș în dreptul la replică pentru sursa citată.

Comentarii Facebook