Scandalul dintre Bute şi Froch ia amploare


Bute şi Froch se acuză reciproc că vor să se sustragă de la meciul de revanşă.

Lucian Bute şi Carl Froch se acuză reciproc că nu doresc meciul de revanşă, după ce românul a fost deposedat de către britanic, de titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF.

Pugilistul român a declarat acum câteva zile că, Froch şi managerul său încearcă să tragă de timp, din dorinţa de a amâna revanşa, în ciuda unei clauze din constract.

"Nu mă interesează alte nume! Primul adversar al meu din 2013 trebuie să fie Froch. Sunt gata să-l bat, ştiu că pot sa-l bat!", a afirmat Lucian Bute.

Britanicul vine cu o altă variantă şi susţine că i-ar conveni să dea din nou nas în nas cu Bute cât mai curând, pentru a se putea pregăti în linişte pentru meciul cu danezul Mikkel Kessler, pe care îl consideră mult mai important.

"Vreau să scap de Bute cât mai repede, pentru că împotriva lui Kessler voi avea lupta cea mare", a declarat Carl Froch pentru BBC Radio Nottingham, potrivit Realitatea.

Froch a lăsat să se înţeleagă că deja i-a propus gălăţeanului să se întâlnească mai devreme de luna aprilie a anului viitor: "Până la sfârşitul acestei săptămâni, Bute va trebui să-mi dea un răspuns!".

Comentarii Facebook