Scandal la vestiare după CFR Cluj – Adana 1-1. Turcii au tăbărât pe arbitru. Balaj: „Noi nu ziceam nimic”


CFR Cluj a remizat pe teren propriu, scor 1-1 cu Adana Demirspor în meciul tur al „dublei” din turul al doilea preliminar al UEFA Conference League, iar turcii au provocat un scandal la finalul partidei.

Cristi Balaj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că turcii au pus presiune pe arbitru la fiecare fază în frunte cu antrenorul Patrick Kluivert. La final, reproșurile la adresa arbitrajului nu s-au terminat, iar jucătorii de la Adana Demirspor s-au năpustit asupra „centralului” Elchin Masiyev.

(n.r. presiune Adana) La orice fază, orice decizie, orice aut, orice fault. La un moment dat, ne-am trezit în repriza a doua că ne-am molipsit de la ei la o fază. La ei aproape orice decizie s-a protestat. (n.r. dacă era Dan Petrescu antrenor) Nici nu vreau să-mi imaginez ce o să fie în retur.

A fost presiune și la vestiare. Îl certau pe arbitrul când a intrat pe tunel. În limba turcă, bineînțeles. L-au certat pe arbitru în limba turcă și am intervenit. ‘Vă rog frumos, ce se întâmplă?’. 

Noi nu ziceam nimic. Eu stăteam și priveam, aveam grijă să fie totul ok. Niciunul dintre ei n-a spus nimic. Cum au intrat pe hol îl certau pe arbitru. Într-un final atmosfera s-a liniștit, au fost câteva discuții. Important este că într-un final spectatorii au aplaudat ambele echipe. Asta spune multe”, a dezvăluit Cristi Balaj

Comentarii Facebook