”Să nu uităm că e din Cluj!” - Oficial de la FC U Craiova este nemulțumit de delegarea lui Istvan Kovacs la meciul cu CFR Cluj


Marcel Pușcaș, președintele celor de la U Craiova 1948, a atacat delegarea lui Istvan Kovacs la meciul cu CFR Cluj, spunând că arbitrul stă în Cluj-Napoca și era mai normal să fie adus alt central.

Din păcate pentru Petrescu și din fericire pentru noi, ăsta este regulamentul. Cel mai mare păcat e că din nou se poate trece la bănuieli în privința delegării arbitrilor. Să nu uităm că Istvan Kovacs este din Cluj. Să câștige cel mai bun, dar faptul că tu, CCA, delegi un arbitru cu domiciliul în Cluj...

Hai să îl luăm pe Colțescu. Să ne arbitreze o repriză Kovacs și o repriză Colțescu. Am ajuns la nivelul ăsta în fotbalul românesc? E chiar culmea. Să lăsăm ostilitățile să se desfășoare în teren, dar lasă-ne să jucăm. Nu ne face să trecem la bănuieli.

Istvan Kovacs are casă în Cluj. Extraordinar, de parcă nu s-a compromis. S-a compromis la hențul la Bahassa, la un meci cu Universitatea Craiova. În sărăcia noastră de arbitri, e cel mai bun. Hai să facem o brigadă din Cluj, cu Feșnic, Cerei, să fie observator Dîncu, Salomir. Astea sunt problemele care fac lumea și publicul să intre la bănuieli și să se abată de la jocul în sine.

Nu e o problemă dacă pierdem cu 0-7, dar hai să nu bănuim pe cineva. Asta e singura teamă. Cred că putem să jucăm bine, am demonstrat lucrul ăsta. Noi nu avem nimic de pierdut, toată presiunea este pe CFR. Noi nu am avut cupe europene, încercăm să avem. La noi e un trend ascendent, la ei este descendent”, a spus Marcel Pușcaș la emisiunea Fotbal Club.

Comentarii Facebook