România pornește ca favorita în meciul cu Marocul din Cupa Davis

 

România înfrunta Marocul în Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

 

Tenismanul Florin Mergea a spus ca României porneste ca favorita. ”Pornim favoriti, dar au jucatori foarte buni si periculosi si cred ca ar trebui sa fim atenti. Dar, în acelasi timp, avem o echipa puternica si speram ca dupa prima zi vom avea doua puncte. E o întâlnire mai grea decât cea cu Luxemburg si un pas înainte pe care sper sa-l facem cât mai repede”, a spus Florin Mergea.

 

Horia Tecau nu va juca pentru România. ”Cu parere de rau, anunt ca nu voi putea merge la Cluj, cu echipa de Cupa Davis. Este o decizie grea, luata dupa mai multe investigatii. O accidentare care persista de câteva saptamâni, s-a agravat si urmeaza doua saptamâni de fizioterapie intensa. Le doresc colegilor mei sa fie la un nivel cât mai bun si sa iasa victoriosi din acest weekend!”, a scris Tecau în reteaua de socializare.

 

Meciurile de la Cluj-Napoca vor avea loc în zilele de 6 și 7 aprilie. Doua meciuri de simplu vor avea loc sâmbata 7 aprilie, iar trei meciuri vor avea loc duminica, unul de dublu si doua de simplu.

 

Din echipa României fac parte Marius Copil, Adrian Ungur, Florin Mergea si Dragos Dima.

Comentarii Facebook