Romania-Belarus, meci din preliminariile campionatului european Eurobasket 2013, se joaca miercuri, 24 august, la Cluj

Meciul de baschet dintre Romania si Belarus se va disputa miercuri, 24 august, de la ora 17.30, in Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj.

 

"A fost o binemeritata vacanta din punct de vedere baschetbalistic si inainte de inceperea sezonului avem sansa de a avea in orasul nostru un meci din cadrul preliminariilor campionatului european, Eurobasket 2013, Romania - Belarus. Cred ca toti suporterii nostri si iubitorii de baschet se vor bucura sa asiste la acest meci", a declarat Mircea Cristescu, presedintele executiv de la U Mobitelco, citat de site-ul oficial al echipei.

 

Capitanul echipei Romaniei, Mihai Silvasan, jucator al campionaei U Mobitelco, a facut un apel catre fani sa sprijine echipa nationala in sala Sporturilor: "Tot timpul este un sentiment foarte placut sa jucam la Cluj. Joc de zece ani acolo si m-am simtit extraordinar de bine la fiecare meci. Stie toata lumea ce fel de suporteri are Clujul si cum incurajeaza echipa. Anul trecut sala a fost arhiplina si ne-au purtat spre victorie cu Suedia. Speram ca si anul acesta sa fie la fel si sa fie prezenti intr-un numar cat mai mare. In final, din postura de capitan, le cer fanilor sa fie alaturi de noi, sa incurajeze echipa nationala si baschetul romanesc si sa nu uite ca sunt patru clujeni in reprezentativa!".

 

Biletele pentru meciul Romania-Belarus se vor vinde marti, intre orele 10.00 si 18.00, si miercuri, de la ora 10.00. Pretul biletelor este de 5 si 10 lei.

 

Foto: u-mobitelco.ro

Comentarii Facebook