Rivalele din Cluj sunt pe punctul de a bate palma pentru primul transfer din Gruia către Cluj Arena


Un jucător cu 46 de meciuri în naționala României și-a dorit foarte mult să fie lăsat să se transfere de la CFR  la „U” Cluj, potrivit surselor Prosport. Este vorba despre Alexandru Chipciu, fotbalistul pus pe lista de transferuri de către CFR, după ce Dan Petrescu a anunțat că nu mai intră în planurile sale. 

Alexandru Chipciu, fotbalistul pus pe lista de transferuri de către CFR, după ce Dan Petrescu a anunțat că nu mai intră în planurile sale, are șanse foarte mari să joace la Universitatea Cluj. Rămâne de văzut doar în ce condiții se va despărți fotbalistul de CFR. Acesta a cerut inițial 126.000 de euro, echivalentul a 6 salarii ce urmează să le primească, pentru a semna rezilierea contractului. Doar că lucrurile s-ar schimba în cazul unei cedări la „U” Cluj, scrie Prosport

Chipciu s-a stabilit din 2020, cu familia, la Cluj și le-a povestit apropiaților că i-ar fi foarte greu să părăsească orașul, pentru că soția și cele 4 fete ale sale s-au acomodat foarte bine sub Feleac și că nu vrea să-și mute fetițele într-un alt oraș, pentru că asta ar fi neplăcut pentru ele. Se pare că familia Chipciu și-a făcut mulți prieteni la Cluj și preferă să se stabilească acolo.

Foto: Sport Pictures

Comentarii Facebook