Miercuri 24 Aprilie

Reguli stricte pentru vanzarea biletelor la partida din semifinalele Cupei Romaniei CFR Cluj-Dinamo Bucuresti


Oficialii CFR Cluj au stabilit reguli foarte stricte pentru vanzarea biletelor la partida CFR Cluj- Dinamo Bucuresti din semifinalele Cupei Romaniei, programata miercuri 14 aprilie 2010 de la 20.15 pe stadionul Dr. Constantin Radulescu. Astfel, desi biletele se vor pune in vanzare incepand de luni, 12 aprilie, nu toata lumea va avea acces la ele.


Mai exact, luni vor putea cumpara bilete intre 10.00-17.00 doar posesorii de abonamente. Acestia vor trebui sa prezinte buletinul si cardul de abonament. Nu vor fi acceptate actele altei persoane, ci doar cele ale celui care doreste sa cumpere biletul, iar acesta va putea achizitiona maximum 10 bilete. Cei care vor prezenta mai multe acte de identitate pentru a putea achizitona mai multe bilete vor fi refuzati.


Marti, tot intre 10.00 - 17.00 vor putea cumpara bilete doar persoanele cu domiciliul in judetul Cluj, pe baza actului de identitate. Cei care vor veni cu buletinul altei persoane nu vor putea cumpara bilete.


Va mai ramane asadar varianta de a achizitiona on line aceste bilete. Biletele s-au pus in vanzare pe internet incepand din 6 aprilie si vor putea fi achizitionate on -line pana duminica ora 10.00. Click aici pentru a ajunge la pagina de achizitionare on line, unde va trebui, insa, sa va autentificati.


Daca faceti parte din galeria Dinamo si vreti locuri la Peluza 1, sector 28, veti putea cumpara bilete doar in ziua meciului, 14 aprilie, de ora 16.00 la casa de bilete special amenajata ( caminul de nefamilisti - Str Gruia). Biletele vor fi vandute exclusiv membrilor asociatiei suporterilor dinamovisti, pe baza actului de identitate. Fiecare va putea cumpara un singur bilet!


Comentarii Facebook