Reghecampf și-a găsit o nouă echipă. Vezi ce salariu fabulos va primi


Laurențiu Reghecampf a plecat de pe banca tehnică a Stelei, iar acum acesta se pare că a acceptat o ofertă din partea șeicilor de la Al Hilal.

"Cand castigi campionatul de o asemenea maniera de fiecare data, cand castigi trofee si nu mai ai niciun fel de problema, la un moment dat te blochezi, nu mai ai ceva ce te impinge catre mai sus", a spus Ana Maria Prodan la Dolce Sport.

Potrivit soției lui Regchecampf, lucrurile sunt stabilite în proporție de 99%, iar antrenorul ar urma să primească un salariu de 5 milioane de dolari pentru două sezoane.

"Laurentiu nu a pus niciodata conditii, a facut totul din dragoste pentru Steaua. Banii pe care ii ofera un club din strainatate nu vor fi niciodata oferiti, macar in parte, de un club din Romania. A fost facut turnator, blatist, arogant... De ce? A avut 10 oferte, de la 10 echipe galonate, dar fara bani", a spus impresarul la Dolce Sport.

De asnemenea, Anamaria Prodan a confirmat faptul că Reghe va fi nevoit să plătească suma de 800.000 euro pentru a-și rezilia contractul: "Este adevarat. Nu stiu daca Al Hilal va plati. Daca nu, o va plati Laurentiu, asta este".

Tehnicianul nu pleacă singur de la Steaua, iar alături de el va pleca și preparatorul fizic Tomas Neubert.

Comentarii Facebook