Joi 30 Martie

Mihai Teja este favoritul pentru înlocuirea lui Laurențiu Reghecampf la Steaua. Gică Hagi l-a recomandatActualul antrenor al Universității Cluj, Mihai Teja, cu care echipa a reușit să se salveze de la retrogradare, este principalul favorit pentreu ocuparea băncii tehnice a Stelei, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf.

Multe nume au fost vehiculate pentru înlocuirea lui Reghe, însă cei din conducerea roș-albaștrilor îl doresc pe Teja, acesta chiar primind o ofertă din partea clubului.

Cel care l-a propus pe Teja la Steaua este Gheorghe Hagi, adică cel care l-a adus la campioana României şi în 2007. "Regele" a fost contactat de oficialii formaţiei la care a cunoscut marea performanţă şi pe care a mai antrenat-o în urmă cu 7 ani, însă a refuzat să revină. Totuşi, acesta i-a transmis şi un mesaj lui Gigi Becali: "Eu nu vin, dar ia-l pe Teja!", a fost sfatul lui Hagi pentru finanţatorul Stelei, potrivit Digi Sport.

Reghecampf dorește, însă, un alt succesor la echipă. Potrivit gsp.ro, acesta i l-ar fi recomandat lui Gigi Becali pe Ionuț Chirilă, care a antrenat formația Concordia Chiajna.

Comentarii Facebook