Reghecampf despre Becali: Nu îşi doreşte bani ci o echipă în Champions League


Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că nu s-a simţit deranjat de faptul că Becali a anunţat ce jucători vor pleca de la Steaua şi că patronul echipei are voie să spună ce doreşte.

Reghecampf a intrat în direct prin telefon la Dolce Sport şi a vorbit despre cine pleacă de la echipă, despre conflictul cu Gigi şi despre obiective.

"Nu voiam să dau numele jucătorilor care pleacă. Faptul că patronul echipei a ieşit şi a vorbit nu m-a deranjat, dânsul are voie să spună ce-şi doreşte. Vor pleca Machado, Martinovic, Dumitraş, Rocha şi Tibi Bălan", a spus Reghecampf.

Antrenorul roş-albaştrilor a mai spus despre Becali că spune tot timpul adevărul şi că nu-şi doreşte să facă bani din fotbal.

"Este un om sincer, care nu a minţit niciodată şi a spus adevărul, dar eu nu puteam să fac acest lucru înainte de ultima etapă. Aveam nevoie de toată echipa, de o atmosferă aşa cum am avut-o până acum, de disciplină şi de toţi jucătorii.

Vom face echipa în aşa fel încât să câştigăm toate meciurile din campionat, pentru noi Europa League e pe planul doi.

Eu ştiu foarte bine ce am vorbit cu dânsul şi m-a asigurat de un singur lucru, nu îşi doreşte să facă bani, ci doar să facă o echipă care să poată să joace în Champions League", a spus Reghecampf la Dolce Sport, potrivit Realitatea.







Comentarii Facebook