Naţionala de handbal feminin a României a fost eliminată de la Euro 2012


Echipa naţională de handbal feminin a României a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European  după meciul pierdut cu Ungaria.

După ce au pierdut, marţi, calificarea în faţa Ungariei, scor 19-25, România mai are de jucat cu Germania, joi, dar meciul va conta doar pentru palmares, Ungaria şi Muntenegru fiind cele doua echipe calificare în semifinale.

"Tricolorele" antrenate de Gheorghe Tadici au început bine şi au condus până aproape de finalul primei reprize, în unele momente chiar şi cu trei goluri. Ungaria a revenit până la pauză şi a terminat prima repriză în avantaj, 14-12. În repriza a doua, Ungaria a condus ostilităţile, iar pe final s-a distanţat destul de lejer. Scor final 19-25.

În pofida vremii potrivnice, câteva zeci de fani români au răzbătut până la Novi Sad, pentru a-şi încuraja favoritele în disputa cu veşnica rivală, Ungaria.

Rezultatele obţinute de tricolore la CE din Serbia până în prezent: 21-21 cu Rusia, 22-19 cu Islanda şi 20-23 cu Muntenegru (grupa preliminară D), 31-26 cu Spania şi 19-25 cu Ungaria (grupa principală II), potrivit Realitatea.

Comentarii Facebook