Rednic îl face praf pe Cadu: Două goluri au trecut pe lângă el, cu FC Vaslui

 

Mircea Rednic a explicat la televiziunea lui Arpad Paszkany de ce Ricardo Cadu a rămas pe lângă echipă. 

 

Nu contrează cum te cheamă. Dacă nu te antrenezi ca lumea nu poți să joci. Te poate chema și Messi. Nu are vreo legătură cu faptul că Stăncioiu e finul lui, totul este legat de modul în care te antrenezi și forma pe care o ai. Dacă nu joci și nu te implici nu poți intra pe teren”, a spus Rednic la Look TV.

 

Antrenorul a spus că la meciul cu FC Vaslui două goluri au trecut pe lângă Cadu. ”La două goluri nu a avut nicio reacție. Practic, au trecut 2 goluri pe lângă el. A jucat cum a jucat, așa că nu văd de ce să-l țin pe bancă. Și eu am jucat până la 37 de ani, dar mă antrenam sănătos”, a spus Rednic, lăsând să se înțeleagă că Ricardo Cadu este depășit. 

 

Inițial Mircea Rednic l-a eliminat din lot pe Eduard Stăncioiu, pe care l-a acuzat că este vinvat de două dintre golurile cu FC Vaslui. Despre Cadu nu a spus nimic în cursul zilei de marți, 6 august.

 

Astăzi, însă, Rada a lansat bomba, spunând că și Ricardo Cadu este afară din lot, deși acum 2 zile era în regulă. Totul a fost pus ăe seama unui duel verbal dintre Rednic și Cadu, la antrenamentul de miercuri. Mărul discordiei a fost eliminarea din lot a lui Stăncioiu.

 

De ce s-a certat Cadu cu Mircea Rednic? Fotbalistul s-a plâns la Paszkany

Comentarii Facebook