Reacția lui Eugen Neagoe, după Rapid - „U” Cluj 1-0. A dat de pământ cu sistemul VAR: „O rușine ce se întâmplă”


Rapidul trece pe primul loc în clasament după ce a câștigat la limită meciul cu „U” Cluj. Feroviarii s-au impus aseară, pe teren propriu, în duelul cu Universitatea Cluj cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei fiind marcat în urma unui penalty. 

Fără să strălucească, echipa lui Adi Mutu este noul lider al clasamentului. Eugen Neagoe, tehnicianul Universității, a răbufnit la finalul partidei, nemulțumit de prestația brigăzii de arbitri.

Este o rușine ce se întâmplă cu VAR, ba este, ba nu este, ba merge, ba nu merge (sistemul VAR – n.r.). Probabil că nu văd oamenii, dar eu când am avut probleme cu cititul mi-am luat ochelari. Etapa trecută am avut penalty clar, dar nu am primit. În seara asta a fost VAR nestins, este o rușine tot ce s-a întâmplat după minutul 70. Se aruncau în careu să ceară penalty, au avut primul șut pe poartă în minutul 70. Noi suntem unde suntem și datorită nouă, dar este rușinos ce s-a întâmplat. Eu nu am văzut în niciun campionat din lume să se stea 10 minute să se analizeze o fază. Dacă așa e corect, totul va fi bine, mergem înainte”, a declarat Neagoe, la finalul partidei.

Alb-negrii au fost învinși în Giulești cu un gol înscris din penalty de Marko Dugandzic. La final, au acuzat arbitrajele din SuperLigă, în special faptul că ei nu au beneficiat de aceeași decizie la precedenta partidă, cu FC Voluntari. 

Alex Chipciu, înfuriat după eșecul din Giulești

Transferat în această vară la Universitatea Cluj de la rivala CFR, Alexandru Chipciu a fost un car de nervi la finalul partidei din Giulești. Fostul internațional consideră că „a fost o bătaie de joc” arbitrajul de la meciul de aseară.

Nu suntem noi la cel mai înalt nivel, dar să nu-și bată joc de noi. Arbitrii se uită la 300 de reluări și iau decizii greșite. OK, acum a fost penalty, dar au fost atâtea alte faze, în celelalte meciuri. Noi suntem înjurați de suporteri, ne iau familiile la rând. Chiar e bătaie de joc ce fac arbitrii. Dacă noi îi respectăm, să ne respecte și ei. Noi ne creăm ocazii, dar nu înscriem, asta e valoarea, a mea și a noastră”, a spus Alexandru Chipciu.

Comentarii Facebook