Reacția Larisei iordache, după ce o gimnastă a povestit că a fost forțată să se prefacă accidentată pentru a-i ceda locul la Olimpiadă



Gimnasta Diana Bulimar a povestit, recent, un episod trist din cariera sa, când a fost forțată de Federație să se prefacă accidentată.

Motivul a fost pentru a-i ceda Lariei Iordache locul în lotul României pentru Olimpiada de la Londra, din 2012.

Larisa Iordache a confirmat spusele colegei sale, precizând că îi pare rău că a fost nevoită să îi ia locul.

"In 2012 a venit un val, trecusem de la juniorat la seniorat, era primul meu an pentru a cacula alaturi de seniori si de a iesi in lume. Pentru mine a fost un moment in care toata lumea a spus ca Olimpiada va fi a mea. S-a decis sa concurez eu in locul ei, au fost niste motive, insa eu nu am fost de acord. Mi-ar fi placut sa fiu intr-o finala a mea, insa i-am luat sansa lui Gogo, ne antrenam in fiecare zi...I-am zis ca nu imi doresc sa ii iau locul, insa intr-un fel acesta greseala a fost rasplatita, in senul ca in 2016 mi-a fost luat si mie locul si intr-un fel tind sa cred ca Karma si-a facut treaba.

Au fost niste momente grele pentru amandoua. Urasc sa ma gandesc la Londra, la prima noastra Olimpiada. Dupa ce s-a intamplat asta, am incerca sa ne relaxam si sa uitam ce s-a intamplat, sa nu mai facem astfel de greseli. Ea a avut foarte multe probleme de sanatate, dar in ultima perioada in care ea a concurat, asa mi s-a intamplat si mie, sa fiu bolnava.", a spus Larisa Iordache la WOWbiz.

Comentarii Facebook