Duminica 28 Aprilie

Reacția categorică a lui Ioan Ovidiu Sabău după înfrângerea cu Poli: „S-a văzut clar, că suntem o echipă obosită, o echipă care nu jucăm fotbal”


Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) era supărat la finalul partidei U Cluj - Poli iași, scor 0-2, meci disputat de-a lungul a două zile. 

„Este ceea ce s-a văzut clar, că suntem o echipă obosită, o echipă care nu jucăm fotbal. Foarte lenți în mișcări, pierdem foarte ușor duelurile. Clar, așa cum am arătat, trebuie să ne resetăm și să muncim mult, mult mai mult. 

Depinde de noi, depinde de  mine, ca antrenor, și de ei, ca jucători, cum vor reacționa de mâine încolo și cum ne vom pregăti pentru că avem calitate, dar cred că trebuie mai multă modestie, umilință și mai mult spirit de sacrificiu.

Nu-mi place absolut deloc cum arătăm. Încerc să joc, să avem posesia, una-două atingeri, dar trebuie să ai și dinamica jucătorilor, să gândești foarte rapid. Ieri (n.r. duminică, când meciul a fost amânat în minutul 54 din cauza ploii) am controlat jocul în prima repriză, au avut ei o singură ocazie, dar în zona de 16 metri am fost destul de previzibili, lenți, nu ne-am asumat un dribling, un șut la poartă... Ne-am limitat să aruncăm responsabilitatea unul pe celălalt. Cred în ei, sunt convins că ieșim de aici. Modestie, umilință și spirit de sacrificiu. 

Am venit de foarte puțin timp. Încă sunt jucătorii cu care am lucrat și în care am mare încredere. Dar sunt sub ceea ce au jucat anul trecut și trebuie să înțeleagă că nu joacă numele și nu putem trăi din amintiri. Ce a fost a trecut, este un nou campionat. 

Nu vreau să găsim vinovați, ce s-a întâmplat înainte pentru că ne-ar face foarte, foarte mult rău dacă nu suntem corecți cu noi. Eu ce am greșit, la fel ce au făcut greșit acești jucători. Unii dintre ei cu multă, multă experiență, meciuri internaționale, și ce trebuie să facă pentru a arăta ca adevărați jucători. Sunt așteptări mari de la niște jucători cu o asemenea carieră frumoasă în spate”, a explicat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Comentarii Facebook