Propunere șoc din partea lui Mircea Sandu: 12 echipe în Liga I


Președintele FRF Mircea Sandu a declarat, sâmbătă, în cadrul Adunării Generale a forului, că de la anul în Liga I vor evolua doar 16-17 echipe, precizând că nu se putea face nimic, conform regulamentului, pentru cluburile care au retrogradat sportiv.

"Anul viitor vor fi 16 sau 17 echipe în Liga I. În Liga a II-a, în Seria de Est vor fi 15, iar în Seria de Vest 15 sau 16, în funcţie de ce va face şi Universitatea Craiova. Din ce am înţeles la şedinţa Comitetului Executiv, trei cluburi din Liga a II-a, aflat pe locuri de promovare, au obţinut deja licenţa, al patrulea, Năvodari, n-a obţinut-o, dar a făcut apel şi aşteaptă rezultatul. Conform regulamentului, nu puteam face nimic pentru cluburile care au retrogradat sportiv, chiar dacă acestea au obţinut licenţa", a spus Mircea Sandu, informează realitatea.net.

Mircea sandu a precizat totusi, că în opinia sa, Liga I trebuie restrânsă la 12 echipe: "Din punctul meu de vedere Liga I trebuie să aibă o restrângere importantă, la 12 echipe, pentru că pur şi simplu nu avem jucători români de valoare. Banii din drepturile tv s-ar împărţi astfel la mai puţine echipe, dar acesta este doar un punct de vedere. Consider că s-ar putea face pentru această perioadă de criză, iar apoi să se revină după 2,3, 4 ani (n.r. - la 18 echipe)".

Comentarii Facebook