Luni 26 Septembrie

Primul jucător care pleacă în iarnă de la CFR Cluj! A semnat deja cu FC Botoșani


Dan Petrescu a hotărât numele primului jucător care o va părăsi pe CFR Cluj, în această iarnă! Este vorba despre Sebastian Mailat, mijlocaș adus în 2017 la campioana României.

Sebastian Mailat (23 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, în toamna lui 2017, liber de contract, de la ACS Poli Timișoara, în primul mandat al lui Dan Petrescu la formația din Gruia.

Sebastian Mailat pleacă în iarnă de la CFR Cluj

Conform FANATIK,Sebastian Mailat este primul jucător care o va părăsi în această iarnă pe CFR Cluj. Mijlocașul nu mai intră în vederile lui Dan Petrescu, astfel că a antrenorul a decis să renunțe la el.

În ultimii doi ani, Sebastian Mailat a evoluat, sub formă de împrumut, la trei echipe: Gaz Metan, U Cluj și FC Voluntari. Acesta mai are contract până la finalul actualului sezon cu CFR Cluj.

Sebastian Mailat a semnat deja cu FC Botoșani

Sebastian Mailat și-a găsit deja echipă. Tânărul fotbalist a semnat cu FC Botoșani, din postura de jucător liber de contract. Acesta urmează să-și încheie înțelegerea în această iarnă cu „feroviarii”, deși mai are contract până în iunie 2022.

Mijlocașul a fost adus, în 2017, de CFR Cluj, fiind eligibil pentru regula U21. Din acest motiv, la începutul contractului, a evoluat constant pentru echipa ardeleană, reușind să strângă, în total, 33 de partide.

În prezent, Sebastian Mailat se află la echipa secundă a grupării din Gruia.

CFR Cluj, în litigiu cu Sebastian Mailat

Campioana României se află în litigiu cu Sebastian Mailat, din cauza restanțelor salariale, care se ridică la peste 50 de mii de euro.

Mailat nu este singurul fotbalist care se judecă cu CFR Cluj. Echipa ardeleană se află în litigiu și cu Iasmin Latovlevici, tot din cauza restanțelor financiare. Fundașul în vârstă de 35 de ani a părăsit-o pe CFR în această toamnă și a semnat cu FC Argeș.

  • 350.000 de euro este cota lui Sebastian Mailat, conform transfermarkt.com
  •  2 goluri și 3 pase decisive a dat Sebastian Mailat în 33 de partide bifate pentru CFR Cluj

Denis Alibec ar putea pleca și el în iarnă de la CFR Cluj

Inclusiv atacantul Denis Alibec ar putea să se despartă de CFR Cluj în această iarnă. Fotbalistul a fost scos din lotul echipei de Dan Petrescu, după ce, în timpul partidei CFR Cluj – Academica Clinceni, 2-0, a plecat de pe banca de rezerve fără să ceară permisiunea antrenorului.

Comentarii Facebook