Prime imense încasate de jucătorii CFR-ului după victoria cu FCSB


Patronul Campioanei României a exultat în urma victoriei din derby-ul cu FCSB și a decis să le acorde jucătorilor și celor din staff  o primă uriașă după acest rezultat.

Neluțu Varga s-a arătat bucuros de faptul că echipa a trecut peste drama de la Berna și a rămas surprins de modul în care echipa și-a demonstrat clasa în fața celei mai în forme echipe din România, astfel acesta le-a dat tuturor jucătorilor care au intrat și celor din staff o primă de 5.000 de euro conform celor de la Fanatik.

Această victorie cu FCSB are valoare dublă, pentru că vine după trauma din Elveția! Îl felicit pe Marian Copilu, pe Edi Iordănescu, care într-un timp scurt și-a arătat valoarea, dar cel mai mult pe fotbaliști, pe copiii mei…

Avem o echipă de un caracter formidabil, era foarte greu pentru oricine altcineva să treacă atât de ușor peste evenimentele nedrepte din Europa League. Sunt mândru de toți colegii mei, CFR Cluj a arătat din nou că are ADN de campioană!

Și încă ceva… anunț public că toți cei care au intrat în teren au o primă de 5000 de euro fiecare, din partea mea și a celorlalți colegi din conducere. Este o victorie meritată, iar prima jucătorilor este la fel de meritată. Forța CFR”, a declarat patronul CFR.


Comentarii Facebook