Prima reacție a lui Dan Petrescu după plecarea de la CFR: Era o oferta de nerefuzat. NU m-am certat cu nimeni


Dan Petrescu a plecat, oficial, de pe banca tehnică a echipei CFR Cluj pentru a antrena o echipă din China.

În cadrul unei conferințe de presă, antrenorul a explicat motivele plecării sale și lămurit faptul că nu s-a certat cu jucătorii sau cu cei din conducerea clubului din Gruia.

Acesta se laudă cu un contract de antrenoriat extrem de bun, spunând că ”din primii 10 antrenori din lume, nu stiu cati au asemenea contract”.

Imi pare bine ca CFR mi-a dat ocazia sa fac aceasta conferinta. Sunt convins ca vor fi foarte multe speculatii despre plecarea mea. Am vrut sa spun adevarul, ce s-a intamplat si de ce am decis sa plec.

Nu am luat modelul Zidane, nu am copiat pe nimeni. Cand am venit la CFR am vorbit sa punem o clauza de reziliere, le-am spus ca e posibil sa am o oferta foarte mare si daca va fi imposibil de refuzat financiar atunci voi pleca.

Dupa ce am castigat titlul ma rugam ca aceasta oferta sa nu vina si sa imi termin contractul, dar nu stiu cand mai ai ocazia ca antrenor. Nu stiu ce antrenor normal ar fi putut sa refuze o asemenea oferta. Din primii 10 antrenori din lume, nu stiu cati au asemenea contract. Nu cred ca toti au asemenea salariu. Acesta e motivul pentru care am plecat.

Nu m-am certat cu conducatorii, nu m-am certat cu jucatorii. Sunt minciuni, cu conducerea clubului m-am inteles foarte bine tot timpul, de asta am facut aceasta conferinta.

Multumesc CFR pentru aceasta ocazie, sunt mandru ca am reusit sa antrenez si sa aduc un trofeu acestui club. Ii multumesc patronului, care mi-a pus la dispozitie tot ce am avut nevoie.", a spus Petrescu în conferința de despărțire de CFR.

Comentarii Facebook