Presa germana a comentat ironic meciul Bayern - CFR: "Cluj marcheaza, Bayern castiga!"


Publicatiile germane au tratat pe larg meciul Bayern Munchen - CFR Cluj. Nemtii de la Bild au scris ca bavarezii sunt cu un pas in optimi gratie "a doua autogoluri si jumatate".

"Doua autogoluri ajuta echipa bavareza. Curand nu va mai conta cum a fost obtinuta victoria, Bayern a acumulat 9 puncte si e aproape calificata. Bayern merge ceas in Liga Campionilor" , a titrat Bild.

"Norocoasa Bayern. Goluri curioase aduc victoria cu CFR. Doua autogoluri si un gol ciudat al lui Gomez paveaza drumul spre calificare. Victorie norocoasa, dar meritata pentru Bayern. De la CFR, de remarcat este atacantul urias Lacina Traore, care a pus defensiva bavareza in dificultate. Contraatacurile romanilor au fost destul de periculoase", au scris jurnalistii de la Sued Deutsche.

"Cluj marcheaza, Bayern castiga", este titlul din Focus Online, care au mai titrat ca "Bayern a facut un pas mare spre calificare, dar ajutata serios de CFR".

Kicker a adus in discutie si infrangerea suferita de AS Roma, rezultat care favorizeaza Bayern -ul. "Bayern a obtinut o victorie neconvingatoare, dar importanta, mai ales ca Roma a pierdut acasa cu Basel. CFR a creat pericol adevarat doar spre final. A fost meciul curiozitatilor. Bayern a dominat, CFR a iesit rar de la cutie", scriu cei de la Kicker.

Bayern Munchen - CFR Cluj s-a terminat 3-2, dupa ce clujenii si-au inscris doua autogoluri.

 

 VEZI REZUMATUL MECIULUI

Comentarii Facebook