Presa din SUA: Simona Halep ar putea face un blat pentru a o elimina pe Serena Williams

 

Presa din SUA crede că Simona Halep va juca mai slab cu Ana Ivanovici, pentru ca Serena Williams să fie eliminată de la Turneul Campioanelor.

 

Serena Williams a câștigat două meciuri, dar a pierdut cu 0-6, 2-6 în meciul cu Halep. Românca va juca în ultimul meci din grupă cu Ana Ivanovici.

 

Halep a pierdut doar cinci gameuri cu Eugenie Bouchard şi doar două cu Serena Williams, având un procentaj de 72% de puncte câştigate pe primul serviciu şi de 65% pe cel de-al doilea. Totuşi, când apare o astfel de situaţie, putem paria pe o victorie cu 6-3, 6-3 a lui Ivanovici, care va face ambele jucătoare fericite. În sport, există fair-play, dar va rezista Simona Halep tentaţiei de a o elimina pe Serena Williams din turneu? În plus, decizia de a programa acest meci după cele din cealaltă grupă, îi va permite Simonei Halep să îşi aleagă adversara din semifinale (n.r. în funcţie pe locul pe care încheie grupa ei). Având în vedere acest lucru, noi nu am fi surprinşi de o victorie în două seturi a Anei Ivanovici”, scrie Tennis World USA, conform Gândul.info.

 

La scorul 3-6, 3-6 contra Anei Ivanovici, Halep ar termina grupa pe primul loc.

Comentarii Facebook