Luni 30 Ianuarie

Premiu surpriză pentru Simona Halep. Ce distincție i-au oferit cei de la WTASimona Halep a primit, vineri, premiul Diamond Aces, în cadrul Galeo Premiilor circuitului profesionist feminin WTA, de la Singapore.

Diamond Aces este acordat jucătoarei cu merite deosebite în promovarea tenisului pe teren și în afara lui, conform agerpres.

De asemenea, germanca Angelique Kerber, ocupanta locului unu mondial, a primit titlul de jucătoarea anului în circuitul WTA, ea urmând să încheie anul ca lider al clasamentului. Kerber a fost votată în unanimitate, după ce a câștigat în 2016 două titluri de Grand Slam și medalia de argint la Jocurile Olimpice

Totodată, britanica Johanna Konta a fost votată jucătoarea cu cel mai important progres, ajungând de pe locul 48 pe locul 10 în clasamentul mondial.

Japoneza Naomi Osaka a primit premiul pentru revelația anului, iar franțuzoaicele Kristina Mladenovic și Caroline Garcia au cucerit titlul de cea mai bună pereche a anului.

Dominika Cibulkova a primit trofeul pentru Comeback Player of the Year, sportiva calificându-se în premieră la Turneul Campioanelor după ce anul trecut s-a operat la gleznă.

Comentarii Facebook