Povestea ȘOCANTĂ a fotbalistului de la U Cluj, mort în accidentul de pe Feleac

 

Simon Szilard, jucătorul de 22 de ani al U Cluj, ar fi intrat sub TIR pe fondul oboselii crunte. El a condus din Germania până acasă, pentru a-și ajuta un văr.

 

Fotbalistul ar fi mers până în Germania pentru a-l aduce acasa, la Aiud, pe vărul său, care era în depresie și avea gânduri sinucigase. Simon s-a dus cu mașina până în Germania, l-a luat pe vărul său și l-a adus acasă și apoi a pornit spre Cluj-Napoca. Accidentul s-a produs la câțiva kilometri de casă, la urcare pe Dealul Feleacului. 

 

Conducerea clubului U Cluj este în stare de șoc. ”Era un caracter deosebit. Viata asta este nedreapta. Am fost socat sa aud. Am inteles ca a mers in Germania, unde varul sau avea ceva probleme. Stiu ca facea parte din grupa 1992 si era un fundas central cu calitati rare. A venit la mine cand a avut o accidentare si l-am indrumat spre un doctor. De atunci am tinut legatura. N-a avut noroc sa ajunga fotbalist. Avea si mici probleme cardiace. Dupa ce si-a terminat junioratul a intrat la Facultatea de Medicina. Vreo 2-3 ani a jucat la "U" Cluj. E o mare tragedie. Stiu ca avea un copil de cinci luni si urma sa se casatoreasca”, a povestit Marius Popescu.

 

Vezi AICI imagini de la acest accident. 

Comentarii Facebook