Porumboiu sustine ca CFR Cluj va castiga tot la comisie meciul cu U Cluj! Vezi de ce


Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a acuzat CFR Cluj ca va reusi sa castige meciul cu U Cluj tot la comisia care a dispus si rejucarea meciului.

"Nu mai e timp sa se joace meciul si veti vedea ca CFR Cluj va obtine, tot la comisia LFP, o decizie prin care meciul cu U Cluj se termina cu scorul de 1-0, asa cum a fost in minutul 27", a declarat Porumboiu.

"Mi se pare hilar sa decizi rejucarea meciului cand nu ai nicio acoperire regulamentara. Practic aceasta decizie desfiinteaza raportul arbitrului. Deciziile arbitrului sunt definitive si irevocabile, dar cui sa mai spun asta. Lucrurile sunt foarte clare si nu de ieri sau de azi", a declarat Porumboiu la Sport.ro.

"La urmatorul meci o sa se intample ca o echipa sa iasa in haita de pe teren, unde va da cu picioarele, va lovi, dupa care arbitrul spune ca opreste jocul. Dupa, vine cineva cu regulamente proprii si decide ce vrea. In trecut se dadea 3-0 imediat. Acum a plecat CFR de pe teren in haita si se da rejucare", a mai declarat Adrian Porumboiu

"Nu se vede clar ca mai mult de 7 jucatori s-au napustit spre vestiare si au plecat fara acceptul arbitrului? Sunt incorectitudini care se santioneaza direct cu cartonasul rosu. Nici nu mai vorbesc despre ce s-a intamplat la vestiare. E o decizie luata de niste oameni fricosi. Cum sa dai, bai, rejucare! Cum! Respectati, bai, regulamentele, ca sunt clare! Sunt oameni incovoiati unul dupa altul, asta e tot fotbalul romanesc", a mai spus Adrian Porumboiu.

 

Meciul U Cluj - CFR Cluj se rejoaca din minutul 1, de la 0-0! CFR Cluj contesta decizia - CUM COMENTATI?

Comentarii Facebook