Meciul U Cluj - CFR Cluj se rejoaca din minutul 1, de la 0-0! CFR Cluj contesta decizia - CUM COMENTATI?

 

Meciul U Cluj  - CFR Cluj se rejoaca din minutul 1, de la scorul de 0-0, a decis comisia de disciplina a LPF.

 

Jucatorii Mircea Bornescu si Ricardo Cadu vor fi suspendati cate doua etape, iar Liviu Ciuca, kinetoterapeutul Universitatii Cluj care l-a lovit din spate pe capitanul oaspetilor a fost suspendat 12 luni.

Iuliu Muresan a anuntat ca va contesta decizia la Comisia de Recurs si apoi la TAS.

 

"Este o decizie corecta si asteptata. Acum putem arata care echipa este mai buna, cu rugamintea sa nu mai avem un arbitru precum Alexandru Tudor. Fara discutie meciul trebuie sa fie arbitrat de un central strain. Astea erau presiuni, nici vorba ca CFR sa nu se prezinte la meci", a declarat Felix Grigore la gsptv.

 

"In ceea ce priveste meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj s-a luat urmatoarea decizie: in baza legii 7 din legile jocului, coroborata cu articolul 123 din Regulamentul Disciplinar se decide rejucarea din minutul 1 a partidei Universitatea Cluj - CFR Cluj, intrerupta la data de 8 mai 2012, in minutul 24, la o data care va fi decisa de departamentul de competitii al LPF. Se sanctioneaza jucatorul Ricardo Cadu cu suspendare de doua etape si penalitate sportiva de 7.000 de lei. Se sanctioneaza jucatorul Bornescu Mircea pentru doua etape si penalitate de 7.000 de lei. Se sanctioneaza masorul Ciuca Liviu cu 12 luni de suspendare si penalitate sportiva de 10.000 de lei. Hotararea poate fi atacata la Comisia de Recurs in termen regulamentar (n.red. - cinci zile de la comunicare)", a declarat presedintele Comisiei de Disciplina, Valentin Epure.

Comisia i-a audiat pe Iuliu Muresan, Felix Grigore, Mircea Bornescu si Alexandru Tudor, iar observatorul LPF Gheorghe Nedelescu si pe supervizorul Alexandru Boc si-au spus parerea prin videoconferinta, fiind delegati la meciuri.

Meciul dintre U Cluj si CFR Cluj a fost intrerupt in minutul 27 in urma unui conflict intre jucatori.

Comentarii Facebook