Miercuri 24 Aprilie

Porumboiu acuza CFR Cluj ca a reinviat cooperativa! Muresan: "Daca o sa fac blat nu va fi din faina de porumb"


Adrian Porumboiu, patronul FC Vaslui, a acuzat CFR Cluj ca a reinviat cooperativa. Presedintele Iuliu Muresan a spus ca nici Porumboiu nu putea anticipa acest rezultat.

"Este un scor urias. Cred ca nici domnul Porumboiu nu putea sa anticipeze acest scor. Nu ma intereseaza ce zice si eu sper sa amplific aceasta cooperativa si in meciul de acasa cu FC Vaslui, de saptamana viitoare.

Eu pot sa va spun ca nu am gatit o prajitura niciodata, dar daca voi pregati un blat promit ca nu voi folosi niciodata faina de porumb", a declarat Iuliu Muresan.

Presedintele CFR Cluj a mai adaugat ca "in campionat au existat motivatori. Ne-a motivat domnul Iancu si am iesit campioni, iar acum ne motiveaza domnul Porumboiu si vedem ce va iesi".

Razboiul declaratiilor a fost iscat de Adrian Porumboiu, care a spus ca "s-a stins o datorie din campionatul trecut si Otelul Galati a cedat meciul. Erau trei puncte puse in joc si nu le-a putut spune sa se opreasca la 2-0 ca sa nu mai existe discutii in vestiar ca a fost blat".

 

Vezi si...

Otelul Galati - CFR Cluj 0-4! Umilinta totala pentru campioana Romaniei REZUMAT VIDEO

Comentarii Facebook