Plângere penală în urma bătăii din vestiarul CFR Cluj


După bătaia din vestiarul CFR Cluj Ioan Ivaşcu, juristul echipei, a depus plângere penală. Acesta a fost bătut de bodyguarzii patronului de la CFR Cluj, Neluțu Varga

În cursul zilei de astăzi, 27 august a.c., la sediul Poliție municipiului Cluj-Napoca, s-a prezentat o persoană, care a sesizat că ar fi fost agresată fizic și amenințată, cu o seară în urmă, într-un complex sportiv din municipiu.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare, polițiștii continuând activitățile, pentru clarificarea tuturor aspectelor sesizate”, precizează Poliția Cluj.

La bătaia filmată de sârbi au participat juristul Ioan Ivaşcu şi preşedintele Marian Copilu, de-o parte, şi fizioterapeuţii Viorel Boncoi şi Radu Pralea, de partea cealaltă. Ivașcu i-a reproșat lui Boncoi accidentarea lui Arlauskis.

Denis Ciobotariu a intervenit pentru a aplana conflictul, dar a fost și el lovit. Patronul echipei și-a trimis bodyguarzii, care i-au bătut bine pe cei implicați.

Problema este că cei mai mulţi dintre jucători sunt de partea lui Marian Copilu şi a lui Marius Şumudică, iar Arlauskis a ameninţat că el nu se mai prezintă la echipă dacă Varga nu se răzgândeşte.

Se pare că sâmbătă vor ajunge la Cluj Dan Petrescu și oamenii lui, pentru a pregăti meciul cu FCSB. Vineri, Marius Șumudică nu a fost lăsat să mai facă antrenamentele, așa că lucrurile par a se îndrepta spre o ruptură.

Dan Petrescu semnează în 24 de ore cu CFR Cluj. Ce rol va juca Culio în noul angrenaj

Comentarii Facebook