Pițurcă s-a dezlanțuit în direct la TV și l-a atacat pe Mutu: ”E o epavă”



Selecționerul Victor Pițurcă a decis să rupă tăcerea în privinta scandalului pornit după ce naționala României a pierdut calificarea la CM 2014, când multe persoane au i-au cerut demisia antrenorului.

"N-am privit nicio emisiune pana acum 15-20 de minute, dar i-am vazut pe Giovanni Becali si pe Basarab Panduru la voi si vad ca aveti discutii aprinse. Atunci, am gasit eu de cuviinta sa sun, sa purtam un dialog. Nu am dorit sa dialoghez zilele astea cu nimeni, pana ma hotarasc cum o fac, in conferinta de presa sau la un post de televiziune. Acum sunt prea amarat, suparat, ca sa ies public sa vorbesc". Aşa a început Piţurcă discursul, în direct la Dolce Sport.

"Nu as vrea sa spun lucruri nepotrivite. Am terminat o campanie, nu am reusit sa ne calificam, mi-as fi dorit foarte mult acest lucru, cu o echipa in proportie de 75 la suta noua. Am avut momente exceptionale, am ajuns la baraj, dar din pacate am pierdut", a mai spus acesta.

Selecționerul a început apoi un atac dur la adresa lui Adrian Mutu, care l-a ironizat pe selecționer pe pagina sa de Facebook.

"Este lipsit de cel mai elementar bun simt, de caracter. Eu ii stiam caracterul foarte bine, stiu cine este. Minciunile pe care le debiteaza se vor rasfrange asupra lui, daca intelege. Dar, la tupeul si la caracterul lui, nu va intelege nimic. Declaratii de genul ca sunt invechit... Daca este asa... Mutu este o epava si nu mai este convocat. Dar a indraznit sa ma atace personal, pe Facebook-ul lui. Asta a fost o mare greseala.

El nu intelege ca nu trebuie sa faca asa ceva cu mine. Ii recomand sa o puna pe sotia lui pe Facebook, pe fetele lui, pe sora lui, pe taica-su, pe maica-sa. Eu asa cred ca este corect. Nu este o jignire, ca nu il jignesc. Nu face el glume de genul acesta", a mai spus Pițurcă.

Comentarii Facebook