Pițurcă, făcut praf de Adrian Mutu: ”Știe o singură schemă”



Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României, Adrian mutu, a reînceput seria atacurilor la adresa selecționerului Victor Pițurcă.

Atacantul Petrolului susține că Victor Pițurcă are o singură schemă pe care o folosește la echipă și că acesta refuză să își schimbe tacticile de joc.

"Noi nu avem un stil de joc la nationala. Avem? Spune-mi-l tu, ca eu nu-l stiu! La Euro 2008, in afara de aparare, noi cand atacam aveam doar o schema: de la portar la Tamas, de la Tamas la mine, iar eu deviam cu capul spre Marica. Alta tactica nici nu-si avea alt rost la echipa noastra, la grupul pe care-l aveam.

Ne-am dus sa-i spunem sa jucam mai ofensiv, si ne-am intors. Piti e un alt gen de om, se bazeaza pe gandurile si ideile lui, e foarte greu sa-l misti din ceea ce gandeste”, a declarat Adrain Mutu la Dolce Sport.

De asemenea, Mutu susține că merită să fie convocat la națională, considerând că, deși are 35 de ani, experiența sa ar putea fi benefică echipei.

Nationala nu inseamna Piturca si nu inseamna Mutu. Daca Mutu merita sa fie convocat, are tot dreptul sa spere la echipa nationala. E deplasat din partea selectionerului sa vina sa spuna ca cineva poate sa dea 100 de goluri si tot nu-l chem. Ar trebui sa aiba un aer de diplomatie. Eu, daca as fi selectioner, daca un jucator e in forma si ai nevoie de el, trebuie convocat. Daca nu aveam 35 de ani si aveam 28 de ani, ce se intampla!? Nea Piti se supara acum, dar inainte am facut lucruri si mai rele si nu se supara.

Avand o experienta mai mare decat toti, poate in anumite, numai faptul ca as fi fost acolo putea fi de ajutor", a mai spus atacantul.

Comentarii Facebook