Piturca crede ca CFR Cluj ar fi putut scoate Universitatea Craiova din mocirla

Managerul clubului Universitatii Craiova, Victor Piturca, sustine ca echipa CFR Cluj a fost interesata sa transfere jucatori de la Craiova, lucru care ar fi salvat clubul din criza financiara.

 

"Un colaborator mi-a spus ca CFR vrea jucatori de la Craiova. Mi s-a parut mana cereasca. I-am spus lui Mititelu, hai sa negociem, daca e o suma buna putem renunta la jucatori. Pentru ca eu am jucatori valorosi, pe care i-am urmarit si pe care doream sa-i aduc la Craiova. Insă Mititelu nu a dat un raspuns, am vazut cum s-a schimbat la fata cand i-am propus aceasta afacere. Cum conduceam eu Craiova? De fapt eu eram la mana lui Mititelu. Nu am putut sa scot clubul din mocirla, pentru ca ar fi tipat ca vreau sa-i fur echipa", a spus Victor Piturca.

 

Finantatorul echipei din Craiova, Adrian Mititelu, a refuzat oferta: "Nu se salveaza clubul vanzand jucatorii la Cluj, asa manageriat facea si soacra-mea".

 

Consiliul de Administratie al Universitatii Craiova a decis marti seara suspendarea contractului de munca a lui Victor Piturca.

Comentarii Facebook